Бившият регионален министър в служебното правителство на Стефан Янев Виолета Комитова

...
Бившият регионален министър в служебното правителство на Стефан Янев Виолета Комитова
Коментари Харесай

Виолета Комитова вероятно ще се кандидатира за кмет на София

Бившият районен министър в служебното държавно управление на Стефан Янев Виолета Комитова може да се включи в конкуренцията за кмет на София следващата година. Това стана ясно от нейно изявление пред Българска национална телевизия. Тя уточни, че група безпартийни граждани я убеждавали да основат предприемчив комитет и да издигнат кандидатурата ѝ на кметските избори в столицата, тъй като доста харесвали работата ѝ като районен министър.  Тя добави, че локалните избори не са на дневен ред в този момент, само че допусна, че те може да се проведат и предварително.

Бившият длъжностен министър подсети, че до момента в който беше отпред на МРРБ е подготвила законопроект за ВиК, а към това я подтикнало бедственото състояние на водните сдружения откакто цените на тока за бизнеса потеглиха нагоре предходната година.

Виолета Комитова е дълготраен учител в Университета за архитектура, строителство и геодезия. Тя стана длъжностен министър на районното развиване и благоустройството в служебното държавно управление на Стефан Янев през май 2021 година. През 2017 година тя бе зам.-регионален министър в служебния кабинет на Огнян Герджиков.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР